Friday, October 27, 2006


got tagged by Ke Xin to do this.




1.Single, taken or crushing?
Ans : the 2nd option
2. Are you happy with your life now?
Ans :88%
3. When you meet the right person, do you fall with him fast?
Ans : yeap. shd be..
4. Have euu ever had your heartbroken?
Ans : yeap
5. Do you believe there are some circumstances where cheating love acceptable?
Ans : NO!
6.Would you take someone back if he cheats on you?
Ans : see first
7. Have you ever talk about marriage with another before?
Ans : NO
8. Do you want children?
Ans : yeap
9. How many? a boy or a girl?
Ans : one girl n one boy.
10. Would you consider adoption?
Ans : if i haf to.
11. If someone likes you right now, what do you think is the best way to let you know his feelings?
Ans : hmmms...see first
12. Do you enjoy getting into relationship?
Ans : yeap
13. Be honest, what is the furthest you and you ex did?
Ans : erm. no ex
14. Do you believe in love at first sight?
Ans : yes
15. Are you romantic?
Ans : dont noe
16. Do you believe you could change someone?
Ans : yes.
17. If you could married somewhere, where would it be?
Ans : KOREA
18. Do you easily give in when you are fighting?
Ans : must see what the situation is.
19. Do you have feelings for someone right now?
Ans : yes. .
20. Have you ever broken a heart?
Ans : yeap
21. If one day your best friend fall in love with the guy you deeply in love with, what would you do?
Ans : see how.
22. Are you missing someone?
Ans : i miss 1L-ians. =)



anyone can do this lar...its not illegal.


BYE! 12:26 PM

Me

Joey
13
2 Leadership 2007 , 1 Leadership 2006
Temasek Chorale
Temasekian

I

like the colour orange
like korean dramas
LOVE to sing
like Wang Lee Hom
hate unhygenic people
hate homework
love the TV
love Youtube

Links
Amanda
KExin
Ryan
xue Er
1 Leadership'06
lee Xin
Rachel!
Steph!
Wei QIN
Fiona
yining
wei Xuan
Mei Yunn
Daphne
Jillian!
YiLing
Michelle
SiYing
Wen Ya
Vera
ZhiYi
WanYi!
Divya!
Emelia!

TAG